Cadeau

Cadeautips voor de filmliefhebber

Het is november en het is bijna Sinterklaas en Kerst. Een periode van vreugde, feestvieren, samenhorigheid en cadeautjes! Hoewel de feestperiode dit jaar ongetwijfeld anders gaat zijn door het coronavirus, blijven wij nog steeds elkaar verrassen met leuke presentjes. Om je op weg te helpen geef ik je een aantal cadeautips. Van producten die je cadeau kunt doen aan een filmliefhebber en/of gamer.

Beperkt budget

Het moet wel leuk blijven om iemand een cadeautje te geven, maar voor relatief lage bedragen kan je al enorm veel leuke cadeautjes vinden waar je een filmliefhebber ontzettend blij mee maakt. Zoals de Harry Potter DVD box, die alle films bevat en voor het hele gezin geschikt is. Misschien kan je jouw vriendin wel ontzettend blij maken met de romantische vampierfilms Twilight die in een box zijn verzameld. En voor de kleintjes is het misschien wel leuk om alle films van Platvoet en zijn vriendjes in de schoen te stoppen. Terwijl je jouw echtgenoot of vriend wel kunt verblijden met de spectaculaire avonturen van Ethan Hunt door hem de Mission: Impossible box cadeau te doen.

Luxere cadeau’s

Als je iets meer geld te besteden hebt en iemand echt ontzettend blij wilt maken met een mooi cadeau, dan zijn er genoeg producten te bestellen die in de smaak zullen vallen. Daaronder de volledige collectie van de hitserie Game of Thrones of het beste werk van regisseur Christopher Nolan op 4K UHD Blu-ray Disc. Maar als je weet dat iemand net de nieuwe PlayStation 5 heeft ontvangen, kan je hem ook een extra controller of een goede headset cadeau doen. Of gewoon een vette game, zoals Assassin’s Creed Valhalla en Spider-Man Miles Morales. Die overigens ook voor de PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X verkrijgbaar zijn.

Uitpakken

Als je echt uit wilt pakken en geld geen enkele rol speelt, dan kan je natuurlijk er altijd voor kiezen om iemand de PlayStation 5 cadeau te doen. Tenzij het apparaat natuurlijk niet verkrijgbaar is, maar als de informatie klopt is er weer nieuwe voorraad onderweg. Nog net op tijd voor de feestdagen. Daarnaast is het misschien ook heel leuk om een filmfanaat een mooi LEGO® pakket cadeau te doen. Zoals kasteel Zweinstein uit de Harry Potter-films of de prachtige Batmobile uit de film uit 1989.

Wacht niet te lang met bestellen

Daarnaast nog een laatste tip om deze toch wel bijzondere feestdagen niet in het water te laten vallen, want door de coronacrisis wordt er topdrukte verwacht. Vooral bij de bezorgdiensten, die nu al het hoofd nauwelijks boven water kunnen houden door de vele pakketjes die bezorgd moeten worden. Wees dus op tijd met bestellen! Zodat je op tijd jouw presentje in huis hebt.

Heb jij nog een gouden tip voor de bezoekers van Filmliefhebber.com? Laat die dan achter in een reactie.

Cadeau

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.