Buurman & Buurman hebben een nieuw huis prijsvraag (gesloten)

Buurman-Buurman-hebben-een-nieuw-huis-_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op een Buurman & Buurman kwartetspel en de DVD van Buurman & Buurman al 40 jaar de beste vrienden? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Just Film Distribution ter ere van de release van de bioscoopfilm Buurman & Buurman hebben een nieuw huis een fantastisch prijzenpakket weggeven! Je hebt tot en met 28 april de tijd om het formulier in te vullen en de vraag te beantwoorden. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. De distributie is in handen van Just Film Distribution. De officiële release is op 26 april maar de film zal vanaf begin april al in voorpremières te zien zijn.

Buurman & Buurman zijn terug met nieuwe avonturen. In ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis’ bedenken de populaire buurmannen nieuwe briljante oplossingen voor de alledaagse problemen waar zij tegen aanlopen. De twee klunzige vrienden proberen een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. En wie anders dan de Buurmannen kunnen een nieuwe keuken aanleggen en daarbij de badkamer volledig in puin leggen? Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. A Je To!

Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie