Brightburn_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reserved

Brightburn prijsvraag (gesloten)

Brightburn_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reservedWil jij kans maken op een DVD van de horrorfilm Brightburn? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3 DVD’s onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Brightburn is vanaf 30 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 4K Blu-ray Disc. Je hebt tot en met 16 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Brightburn
Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Vanaf 30 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 4K Blu-ray Disc.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord is Superman.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.