Brandweerman Sam – UFO alarm! prijsvraag (gesloten)

Brandweerman Sam - UFO Alarm!Vanaf 26 juli draait de familiefilm Brandweerman Sam – UFO Alarm! in de bioscoop. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment drie vrijkaarten weggeven! Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter! Je hebt tot en met 5 augustus de tijd om mee te doen.

Wat kun je winnen?

3x vrijkaarten Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Waar gaat Brandweerman Sam – UFO Alarm! over?

Vanaf 26 juli beleeft Brandweerman Sam een spannend avontuur in ‘Ufo Alarm!’. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die wekelijks wordt uitgezonden door RTL Telekids. Tevens is het de eerste ‘Brandweerman Sam’-film die in de bioscoop te zien zal zijn. ‘Brandweerman Sam – Ufo Alarm!’ wordt uitgebracht door Just Film Distribution.

Synopsis
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Vanaf 26 juli in de bioscoop.

Brandweerman Sam – UFO Alarm! trailer

Winnaar

Anita van Wijnbergen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!