Blue Eyes winactie (gesloten)

Blue EyesIn samenwerking met Lumière Home Entertainment mag Filmliefhebber.com een DVD en een Blu-ray van de Zweedse serie Blue Eyes weggeven. De winactie loopt tot en met 2 november en je maakt kans op een DVD of Blu-ray door hieronder het formulier in te vullen en de vraag te beantwoorden. De winnaars krijgen na 2 november persoonlijk bericht.

Synopsis
Terwijl Zweden zich voorbereidt op de verkiezingen, wordt de conservatieve politica Annika Nilsson vermoord. Tegelijkertijd verdwijnt ook de stafchef van het Ministerie van Justitie onder mysterieuze omstandigheden. De Minister van Justitie vraagt zijn voormalig stafchef Elin Hammar terug te keren in haar oude functie. Elin ziet de kans schoon om haar carrière nieuw leven in te blazen.
Ze wordt zich echter al snel bewust van vreemde incidenten binnen het departement. Hoe dieper ze graaft, hoe meer ze verstrikt lijkt te raken in een samenzwering van een extreemrechtse groepering die alles op alles zet om de uitkomst van de verkiezingen te beïnvloeden. Desnoods met de nodige terreur…

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is afgelopen en de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.