Bloodshot_ps_1_jpg_sd-low_©-2020-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved

Bloodshot prijsvraag (gesloten)

Bloodshot_ps_1_jpg_sd-low_©-2020-CTMG-Inc-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een prijzenpakket van de actiefilm Bloodshot? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag 2 prijzenpakketten met een pet en een hoodie onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Bloodshot draait vanaf 12 maart in de bioscoop. Je hebt tot en met 29 maart de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Bloodshot
In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Bloodshot draait vanaf 12 maart in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.