Black Panther prijsvraag (gesloten)

Black PantherVanaf 14 februari draait de spectaculaire Marvel film Black Panther in de bioscoop. Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux een fantastisch prijzenpakket weggeven! Het prijzenpakket bevat een Black Panther earphones, keychain en pen pot. Je hebt tot en met 24 februari de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Black Panther

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Met Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis. Geregisseerd door Ryan Coogler.

Vanaf 14 februari in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie