Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden prijsvraag (gesloten)

Bibi en Tina 3 jongens tegen de meidenVanaf 12 april draait Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden prijsvraag in de bioscoop. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com mag 2x 2 vrijkaartjes weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 23 april bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?
2x 2 vrijkaarten voor Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden.

Over Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden
De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

MDe Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival.

Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden draait vanaf 12 april in de bioscoop.

Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden trailer

Winnaars

Anne Smeijers
Marit Veenhof


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!