Bears winactie (gesloten)

BearsIn samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com 1 DVD van de Disneynature film Bears weggeven. Vul hieronder op waarom jij deze prijs graag wilt winnen en misschien ontvang jij na 14 september persoonlijk bericht.

Synopsis

Disneynature’s nieuwste film “Bears” is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De lente maakt al snel plaats voor de zomer en de bruine beren moeten hard aan het werk om eten te vinden. Ze doen zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is.

Na het succes van Chimpanzee weet Disneynature’s regisseur Alastair Fothergill ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen.

Bears is vanaf 26 augustus verkrijgbaar op DVD.

Vergeet niet de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Thomas Acda schreef voor Bears een speciaal nummer en zong deze samen met Jelka van Houten:

Deelnemen

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Steun Filmliefhebber.com

Wil jij weten hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Klik hier voor meer informatie.