Bad Asses on the Bayou (2015)

Danny Trejo is mijn held! Waarom? Ik vind hem gewoon een geweldige verschijning en ik heb hem altijd kunnen waarderen in de bijrollen die hij in films zoals Heat, Desperado en Con Air heeft gespeeld. En ik vind het geweldig dat hij in 2010 de hoofdrol kreeg in de overdreven actiefilm Machete van regisseur Robert Rodriguez. En in de afgelopen jaren heeft de beste man niet stilgezeten en we kunnen in 2015 alweer het derde deel in de Bad Ass-reeks noteren. Danny Trejo is terug als Frank Vega, de fanny pack dragende huurling die in Bad Asses on the Bayou de strijd aangaat met gevaarlijke ontvoerders. Only this time it’s personal!

Naast Trejo keert ook Lethal Weapon-acteur Danny Glover terug als Frankie’s partner in crime Bernie Pope en ze vormen een geweldig duo op het scherm. Er is ruimte voor veel humor en het is dan ook het beste om Bad Asses on the Bayou met een flinke korrel zout te nemen. Want het plot is een gatenkaas en de toevalligheden die in rap tempo opstapelen zijn zo ongeloofwaardig dat je een film als deze ook niet serieus kan nemen. Is dat erg? Welnee, want het gaat er uiteindelijk om dat je als kijker wordt vermaakt. En daar zorgen de 2 heren wel voor.

In hun missie om een ontvoerde vriendin terug te vinden slaan zij opnieuw de handen ineen, maar als warming up rekenen ze eerst nog even genadeloos af met een paar bankovervallers en dieven bij een benzinestation alvorens ze in de Bayou de jacht openen op de ontvoerders van hun geliefde Carmen. Het explosieve geweld dat in een hoog tempo op de kijker wordt afgevuurd wordt afgewisseld met veel humor en foute uitspraken die je in een film als deze ook mag verwachten. En met een korte speelduur van iets meer dan 80 minuten is dit gewoon een heerlijke film om even het verstand op nul te zetten en te genieten van al dat buitensporige geweld dat je krijgt voorgeschoteld.

Beoordeling
  • Hoe goed is het verhaal?
  • Hoe goed is het acteerwerk?
  • Hoe vermakelijk is de film?
2.5
Verzenden
Beoordeling van de bezoekers
0 (0 votes)

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.