Baby Driver prijsvraag (gesloten)

Baby DriverVanaf 29 juni scheurt Ansel Elgort de bioscoopzalen in als muziekliefhebber en getaway driver Baby in de misdaadfilm Baby Driver. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com een compleet prijzenpakket weggeven met een baseball jack, zonnebril en oordopjes die Baby ook in de film draagt. Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 8 juli meedoen.

Wat kan je winnen?

1 pakket met een Baseball jack, zonnebril en oordopjes van Baby.

Waar gaat Baby Driver over?

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Met Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx en Eiza González. Geregisseerd door Edgar Wright.

Baby Driver trailer

Winnaar

Kevin Hoogstraten


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.