Avengers: Infinity War prijsvraag (gesloten)

Avengers: Infinity WarWil jij kans maken op een prijzenpakket van de spectaculaire superhelden film Avengers: Infinity War? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release een prijzenpakket onder de deelnemers verloten. Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de bioscoop. Je hebt tot en met 12 mei de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Vanaf 25 april in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar ontvangt een e-mail en krijgt het pakket zo snel mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie