Assassin’s Creed prijsvraag (gesloten)

Assassin's CreedStap vanaf 5 januari samen met Callum Lynch (Michael Fassbender) in de animus en ga terug naar de 15e eeuw waar de strijd tussen de geheime genootschap van de sluipmoordenaars en meedogenloze tempeliers in volle gang is. Assassin’s Creed is gebaseerd op de populaire reeks van games van producent Ubisoft en vanaf 5 januari draait de actiefilm in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met vrijkaarten voor de film, een notebook en een T-shirt weggeven! En er is ook nog een extra setje vrijkaarten te verloten! Wat moet je doen om één van deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 15 januari worden de winnaars bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x prijzenpakket met 2 vrijkaarten, een T-shirt en notebook. 1x 2 vrijkaarten.

Waar gaat Assassin’s Creed over?

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.

Met Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla en Michael K. Williams. Geregisseerd door Justin Kurzel.

Assassin’s Creed draait vanaf 5 januari in de bioscoop.

http://www.facebook.com/20thcenturyfoxnl
http://www.twitter.com/20CenturyFoxNL
http://www.instagram.com/20thcenturyfoxnl
http://www.youtube.com/20thcenturyfoxnl

Assassin’s Creed trailer

Winnaars prijzenpakket

Ans Caenen
Bente van Dijk

Winnaar vrijkaarten

Wil Derksen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie