Arrival prijsvraag (gesloten)

ArrivalVanaf 10 november draait de door Denis Villeneuve geregisseerde Science Fiction film Arrival in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met vrijkaarten voor de film en een Arrival hoodie weggeven! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 19 november bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2 prijzenpakketten met 2 vrijkaarten voor de film en een Arrival hoodie!

Over Arrival

Nadat buitenaardse wezens op de aarde landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de wezens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te begrijpen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks. Deze blijken de sleutel tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

Met Amy Adams, Jeremy Renner en Forest Whitaker.
Geregisseerd door Denis Villeneuve.

Arrival is vanaf 10 november 2016 te zien in de Nederlandse bioscoop.

http://www.arrivalfilm.nl

Arrival trailer

Winnaars

Luc van der Heide
Soraya Lago González


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

6 thoughts to “Arrival prijsvraag (gesloten)”

  1. Wat een leuke prijsvraag! Arrival zou zomaar eens een van de beste films van het jaar kunnen worden, en Villeneuve is sowieso een van m’n favoriete moderne regisseurs.

  2. Gisteren de film mogen zien met de gewonnen vrijkaartjes van filmliefhebber.com.
    Wij vonden hem echt heel goed. Je zit een groot deel van de film met dezelfde soort vragen als we bij de Sixth Sense hadden. Het einde is dan ook net zo verrassend. Als ik de film moet vergelijken met bijvoorbeeld de film Contact met Jodie Foster, zit in Arrival minder actie maar is het verhaal een stuk beter (doordacht) en het einde een heeeeel stuk beter.

Geef een reactie