Ant-Man winactie (gesloten)

Ant-ManIn samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com een prijzenpakket van Ant-Man weggeven! Het prijzenpakket bestaat uit een gave 3D puzzel, een Ant-Man phone plug en twee vrijkaartjes voor de film die vanaf 23 juli in de bioscoop draait! Wil jij kans maken op dit fantastische prijzenpakket? Geef hieronder aan wat jij zou doen als jij voor een dag een superheld mocht zijn. De leukste inzending wint het prijzenpakket. De winnaar of winnares ontvangt persoonlijk bericht! De winactie loopt tot en met 23 juli.

Over Ant-Man

De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man. Het geheime wapen van meesterdief Scott Lang is zijn uitzonderlijke vermogen om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Hij moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

De hoofdrollen in Marvel’s Ant-Man worden gespeeld door Paul Rudd als Scott Lang, oftewel Ant-Man, Evangeline Lilly als Hope Van Dyne, Corey Stoll als Darren Cross of Yellowjacket, Bobby Cannavale als Paxton, Michael Peña als Luis, Judy Greer als Maggie, Tip ‘Ti’ Harris als Dave, David Dastmalchian als Kurt, Wood Harris als Gale, Jordi Mollà als Castillo en Michael Douglas als Hank Pym. De regie is in handen van Peyton Reed en de film is geproduceerd door Kevin Feige, p.g.a. Marvel’s Ant-Man draait vanaf 23 juli 2015 in de Nederlandse bioscopen en brengt ons een avontuur vol spanning waarin veel op het spel staat.

Ant-Man draait vanaf 23 juli in de bioscoop!

Trailer

Like Marvel op Facebook of volg Marvel op Twitter!

Deelnemen

De winactie is afgesloten. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.