Annabelle Comes Home prijsvraag (gesloten)

Annabelle-Comes-Home_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-Warner-Bros-Ent-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een prijzenpakket van de horrorfilm Annabelle Comes Home? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag 2 prijzenpakketten met daarin 2 vrijkaarten en een cap onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Annabelle Comes Home draait vanaf 27 juni in de bioscoop. Je hebt tot en met 6 juli de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Annabelle Comes Home
Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Vanaf 27 juni in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

© 2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.