Animal Kingdom – Seizoen 1 & 2 prijsvraag (gesloten)

Animal Kingdom - Seizoen 2Wil jij kans maken op een DVD van het eerste en tweede seizoen van de serie Animal Kingdom? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mag Filmliefhebber.com een DVD-box van seizoen 1 en 2 onder de deelnemers verloten. Animal Kingdom – Seizoen 2 is vanaf 4 april verkrijgbaar. Je hebt tot en met 28 april de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Animal Kingdom – Seizoen 2

Vanaf 4 april is het tweede seizoen van de dramaserie Animal Kingdom verkrijgbaar op DVD. In deze spannende serie over een criminele familie uit Californië, worden de hoofdrollen gespeeld door Ellen Barkin, Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso en Molly Gordon.

Wanneer het tweede seizoen losbarst zitten de onbezonnen Cody-broers midden in een bloedstollende roofoverval. De buit blijkt waardeloos en ze komen gefrustreerd in opstand tegen hun bazige moeder Smurf, en tegen elkaar. Een bedreiging uit Smurfs verleden maakt de chaos compleet en zet haar machtspositie op het spel. Na J’s eindexamen krijgt hij van zijn grootmoeder een indrukwekkend cadeau, waar een enorme verantwoordelijkheid bij hoort. Tegen het einde van het seizoen zit er één familielid in de gevangenis en is een ander voor dood achtergelaten. Het is heftig wat bedrog, verraad en leugens kunnen doen met een relatief normale criminele familie uit Zuid-Californië. Ellen Barkin schittert als het manipulatieve gezinshoofd met haar meedogenloze familiewaarden en alles verzengende liefde.

Vanaf 4 april verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie