Angry Birds: De Film prijsvraag (gesloten)

The Angry Birds MovieDe vogeltjes en de varkentjes uit de populaire mobiele game Angry Birds stelen de show in de animatiefilm Angry Birds: De Film. Vanaf 18 mei draait deze in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 4 vrijkaarten en 2 Angry Birds: De Film telefoonhoesjes weggeven! Hoe maak je kans op deze prijzen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter en dan maak jij kans om deze prijzen in de wacht te slepen! De winnaars worden na 29 mei bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x 2 vrijkaarten en 2x Angry Birds: De Film telefoonhoesje.

Over Angry Birds: De Film

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Trailer

Winnaars

Gé Geurtsen
Michel Henrichs


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie