Maak kans op 2 kaartjes voor Comic Con Amsterdam (gesloten)

Comic Con AmsterdamWil jij zondag 3 september naar Comic Con Amsterdam in de RAI? Let dan goed op, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Comic Con Amsterdam 2 vrijkaartjes weggeven! Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat jouw gegevens achter. Je hebt tot en met 26 augustus de tijd om mee te doen!

Wat kan je winnen?

2 vrijkaarten voor Comic Con Amsterdam op zondag 3 september.

Comic Con Amsterdam op zaterdag 2 en zondag 3 september in RAI Amsterdam

Na maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers vorig jaar in Amsterdam keert Comic Con Amsterdam, één van de grootste Comic Cons in Europa, terug op zaterdag 2 en zondag 3 september. Alle liefhebbers van comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime kunnen wederom terecht in de RAI Amsterdam om hun film- en televisiehelden te ontmoeten, de nieuwste merchandise te scoren of een bijzondere cosplaywedstrijd bij te wonen.

Tijdens Comic Con Amsterdam kun je je favoriete Hollywood-acteurs en -actrices ontmoeten bij meet & greets en foto shoots, kun je handtekeningen van de aanwezige sterren scoren, zijn er panels en Q&A’s, workshops, demonstraties en kun je op commissie tekeningen bestellen bij je favoriete comic book artiesten. Verder zijn er verschillende cosplay-activiteiten bij het speciale cosplaypodium, zoals workshops, competities, lezingen en demonstraties. Ook wordt er aandacht besteed aan anime en manga met workshops, lezingen, merchandise en demonstraties. Die ene limited edition figurine kun je scoren op de royale merchandisevloer, waar diverse handelaren hun waar aanbieden. Kortom, het ideale weekend voor zowel hardcore fans, popcultuurgeïnteresseerden als liefhebbers van films, series en comics.

Tickets

Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €15,-) of een weekendkaart (vanaf €27,50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Voor meer informatie over de tickets klik hier.

Amsterdam Comic Con website, Facebook en Twitter.

Winnaar

Angelique Gijsbertse


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

One thought to “Maak kans op 2 kaartjes voor Comic Con Amsterdam (gesloten)”

  1. Voor mij geen dag zonder film. Kijk alle genre behalve rampenfilms. Helemaal dol op als verschillende stijlen en verhaallijnen door elkaar lopen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.