Warfighter

American Warfighter prijsvraag (gesloten)

WarfighterWil jij kans maken op een kijkcode voor het drama American Warfighter? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Just Entertainment 2x een kijkcode voor Pathé Thuis onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. American Warfighter is nu te huur. Je hebt tot en met 16 mei de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over American Warfighter
Rusty Wittenberg is een Navy Seal die moeite heeft om zijn gezinsleven en zijn baan in evenwicht te houden. Hij vecht dagelijks om de lijn, die zijn PTSS voor hem oproept, tussen de realiteit en de nachtmerries te behouden. Toegewijd aan zijn team en zijn missie, is hij bereid het ultieme offer te brengen voor zijn collega-teamgenoten. Het is een verhaal dat je naar een van de meest ongelooflijke en controversiële eindes van onze tijd zal leiden.

  • “Deze nieuwe Indie-film van schrijver / regisseur Jerry G. Angelo, is niets minder dan een wonder”
  • “Het is een achtbaan van spanning, emotie, horror en passie met een Hitchcockiaans mysterie-einde dat je nog vele dagen zal achtervolgen”

American Warfighter is nu te huur.


Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.