Alleen maar helden winactie (gesloten)

PrijsvraagIn samenwerking met Uitgeverij Atlas Contact mag Filmliefhebber.com 2 exemplaren van het boek Alleen maar helden van auteur Charles Lewinsky weggeven. Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Beantwoord de vraag en laat je gegevens achter en dan maak jij kans op een van de exemplaren! De winnaar wordt na 27 maart bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

2x roman Alleen maar helden van Charles Lewinsky.

Over Alleen maar helden

Het boek over de winter in 1944: een kleine filmploeg strijkt neer in Kastelau om daar een vurige propagandafilm op te nemen, een hart onder de riem voor het Duitse volk. Althans, dat is wat de dorpsbewoners moeten geloven. Het belangrijkste is dat het er overtuigend uitziet! Alleen zo kunnen ze de oorlog overleven en bovendien hun carrière redden. Maar de komende nederlaag van de Duitsers begint zich steeds scherper af te tekenen, waardoor ook het karakter van de film verandert. In plaats van een propagandafilm wordt het een verzetsfilm tegen de nazi’s.

Lewinsky schetst op magistrale wijze hoe mensenlevens tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog aan een zijden draad hingen.

Winnaars

Nina Mol
Margot Knapen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie