Alle Remmen Los! prijsvraag

De Belgische film- en televisieregisseur en presentator Jan Verheyen presenteert het boek Alle Remmen Los! Hij neemt samen met collega’s de lezer mee door de krochten van de exploitatiefilms uit de jaren ’70. Wil jij kans maken op een exemplaar van Alle Remmen Los!? Vul dan het onderstaande formulier in. Lees de spelregels door voordat je meedoet. Je hebt tot en met 21 november de tijd om mee te doen.

Over Alle Remmen Los!

Jan Verheyen (Belgische film- en televisieregisseur en presentator) brengt op 22 oktober het boek Alle remmen los! uit. In Alle remmen los! toont filmkenner Jan Verheyen zich een vrolijke gids door de riolen van pulpcinema, dwars door de roerige filmjaren zeventig heen. Naast Jan Verheyen geven onder anderen regisseur en die hard filmfreak Martin Koolhoven, conceptual artist Richard Raaphorst, oprichter van Cultvideotheek Nico Bruinsma en andere prominenten uit de filmwereld hun guilty pleasures prijs.

Alle remmen los! leidt de lezers door de krochten van de exploitatiefilms uit de jaren zeventig. Tirolersekskluchten, vrouwengevangenisfilms, sadiconazista’s, zombies, kannibalen en vele andere onderwerpen komen voorbij. Het opmerkelijke is dat het overgrote deel van de besproken films in de jaren zeventig het witte doek haalden waar dit heden ten dage absoluut ondenkbaar is.

Alle Remmen Los! is vanaf 22 oktober verkrijgbaar.

Deelnemen

Wil jij kans maken op een exemplaar van Alle Remmen Los!? Vul het onderstaande formulier in. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Volg & Like

Wil jij geen prijsvraag missen? Volg Filmliefhebber.com op FacebookInstagram en Twitter.

Alle Remmen Los!
Black Friday 2020Black Friday 2020

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.