Al Pacino canvasdoek prijsvraag (gesloten)

Al Pacino canvasdoekEen van de meest karakteristieke wereldsterren op het witte doek; Al Pacino. Speciaal voor de bezoekers van Filmliefhebber.com is er de mogelijkheid om Al Pacino zelf in huis te halen, op een mooi canvasdoek wel te verstaan. Wat moet je doen om deze geweldige prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 5 maart bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

Zitmaxx Wonen in Ter Aar stelt voor deze actie het bovenstaande canvasdoek beschikbaar. Het formaat is 80cm bij 80cm en wordt bij de winnaar thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk.

Winnen kan door de vraag onderaan dit artikel juist te beantwoorden. Onder de deelnemers die het goede antwoord hebben gegeven wordt het doek verloot. Deelnemen kan tot en met vrijdag 5 maart.  Wij zullen contact opnemen met de winnaar.

Wie is Al Pacino?

Alfredo James “Al” Pacino is een Amerikaans acteur. Hij is bekend geworden door zijn rol als Michael Corleone in The Godfather triologie en Tony Montana in Scarface. Al Pacino werd acht keer genomineerd voor een Oscar, maar won de prijs slechts één keer. Al Pacino wordt door velen beschouwd als een van de beste acteurs van zijn generatie.

Winnaar

Xander Willems

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie