Ad-Astra_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-Reserved

Ad Astra prijsvraag (gesloten)

Ad-Astra_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor de Science Fiction/thriller Ad Astra? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 2x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Ad Astra draait vanaf 19 september in de bioscoop. Je hebt tot en met 21 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Ad Astra
Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

Vanaf 19 september in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

©️2019 FOX


Deelnemen
VDe prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.