Acquitted winactie (gesloten)

AcquittedEen nieuwe maand die goed begint met een nieuwe winactie! In samenwerking met Lumière Home Entertainment mag Filmliefhebber.com een DVD en een Blu-ray Disc weggeven van het succesvolle tiendelig Noors drama Acquitted! Wil jij kans maken op deze prijs? Vul hieronder het formulier in en misschien ontvang jij binnenkort bericht dat je een van de winnaars bent! De winactie loopt tot en met 22 augustus.

Over Acquitted
Aksel Borgen wordt op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld.

Geschreven door Anna BACHE-WIIG en Siv RAJENDRAM ELIASSEN (Those Who Kill).
Geregisseerd door Rune DENSTAD LANGLO en Geir HENNING HOPLAND (Lillyhammer)
Met Synnøve Macody LUND (Headhunters), Nicolai Cleve BROCH, Lena ENDRE (Millenium, Wallander, Echoes from the Dead) en Tobias SANTELMANN (Kon-Tiki, The Heavy Water War).

Trailer

Vergeet niet de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen
Deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.