Aber Bergen prijsvraag (gesloten)

Aber BergenSinds vorige week ligt het eerste deel van de crimeserie Aber Bergen in de schappen en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 3x een DVD-boxset weggeven! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 5 augustus meedoen.

Wat kun je winnen?

3x een DVD-boxset van de crimeserie Aber Bergen.

Waar gaat Aber Bergen over?

De serie is een groot succes en krijgt een 7,8 op IMDB. Het tweede seizoen is al besteld door ITV.

Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

Met Odd-Magnus Williamson (Kon Tiki, Reprise), Ellen Dorrit Peterson (Shelley, Blind) en Line Verndal (Limbo, Ulvesommer).

Winnaars

Ilse Snijders
Marieke Haverkamp
Marlou Joosten


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie