Aanmeldpagina

Welkom op de aanmeldpagina van Filmliefhebber.com. Het leukste en één van de grootste film blogs van Nederland. Met meer dan 15000 bezoekers per maand, meer dan 2000 vind-ik-leuks op Facebook en honderden volgers op Instagram en Twitter, is Filmliefhebber.com een interessant platform zowel filmliefhebbers en gamers als voor filmmaatschappijen, game developers en persbureau’s.

Film- en game recensies

Paul Hauer, eigenaar van Filmliefhebber.com, schrijft objectieve recensies van films, series en games. In ruil voor een (digitaal) recensie-exemplaar wordt er een beoordeling van 400 tot 600 woorden geschreven. Bij het aanleveren van een (digitaal) recensie-exemplaar is publicatie gegarandeerd en uiteraard wordt er bewijs van publicatie overhandigd. Fysieke exemplaren van films en series en bij voorkeur (4K UHD) Blu-ray Discs, mogen verstuurd worden naar Filmliefhebber.com, Van Herwijnenplantsoen 208, 3431VP, Nieuwegein. Op dit moment is het alleen mogelijk om games voor op de PlayStation 4 en PlayStation 5 te laten recenseren.

Prijsvragen

Filmliefhebber.com organiseert regelmatig prijsvragen waar de bezoekers gratis aan mogen deelnemen. In ruil voor materialen die door de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld, wordt een product gepromoot. Een prijsvraag bereikt circa 500 tot 700 bezoekers en ongeveer 300 tot 400 bezoekers doen mee. De verzendkosten van het versturen van de prijzen naar de winnaars is voor rekening van Filmliefhebber.com tenzij anders overeengekomen.

Samenwerken

Wil jij samenwerken met Filmliefhebber.com? Heb je een product dat je wilt promoten of wil je een prijsvraag organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door het onderstaande formulier in te vullen. Je bent ook van harte welkom om Filmliefhebber.com toe te voegen aan de mailinglijst. Gelieve het e-mailadres pers@filmliefhebber.com hiervoor te gebruiken.