A Quiet Place prijsvraag (gesloten)

A-Quiet-Place_ps_2_jpg_sd-low_©-2018-Paramount-Pictures-All-rights-reservedWil jij kans maken op een prijzenpakket van de horrorfilm A Quitet Place? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag ter ere van de bioscooprelease van A Quiet Place een prijzenpakket weggeven! Je hebt tot en met 28 april de tijd om het formulier in te vullen en de vraag te beantwoorden. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over A Quiet Place

In de nieuwe thriller A Quiet probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Vanaf 12 april in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie

Paul Hauer

Filmrecensent en eigenaar. Hij kijkt 300 films per jaar en is een fanatieke filmverzamelaar. Heeft een voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.