A Cure For Wellness prijsvraag (gesloten)

A Cure For WelnessVanaf 21 juni is de spookachtige thriller A Cure For Wellness verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. In samenwerking met 20th Century Fox mag Filmliefhebber.com een DVD weggeven! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter om kans te maken. Je kunt tot en met 8 juli meedoen.

Wat kan je winnen?

1x DVD A Cure For Wellness.

Waar gaat A Cure For Wellness over?

De ambitieuze jonge werknemer Lockhart krijgt de opdracht de CEO van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Voor deze thriller van formaat wist regisseur van The Ring, Gore Verbinski, jong talent te strikken. Dane DeHaan (Chronicle, The Amazing Spider-Man 2) vertolkt de rol van Lockhart, het hoofdpersonage. Daarnaast wordt hij vergezeld door Jason Isaacs (Harry Potter, The Patriot) als Volmer, de hoofddokter van het wellnesscentrum en Mia Goth (The Survivalist, Everest) als Hannah, een raadselachtige tiener.

www.20thcenturyfox.nl

Trailer A Cure For Wellness

Winnaar

Maris van Seggelen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor updates en leuke foto’s!

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.