De 5 beperkingen blogathon – Beperking 2

BlogathonFilmblogger Nostra van DeFilmkijker.com heeft opnieuw het initatief genomen om een nieuwe blogathon te organiseren. Een blogathon die verdeeld is over 5 maanden en de bedoeling van deze blogathon is om iedere maand met een beperking een recensie te schrijven. Inmiddels zijn wij aangekomen bij de maand december en dus ook de tweede beperking! De opdracht is deze keer simpel; schrijf een samenvatting van een film in emoji’s en een recensie in 140 karakters. Challenge accepted, maar ik ben toch een beetje eigenwijs. Hier volgt dus de samenvatting van een serie waar ik echt een fan van ben!

Samenvatting in emoji’s

👥🔎👽✍️📁🗄️👁️

With thanks to EmojiOne.com for the free use of the Emoji’s

Recensie in 140 characters

Een serie vol spanning en actie die je absoluut niet mag missen!

Weet jij over welke serie ik het heb? Laat het weten in een reactie! Als je het echt wilt weten kan je hier de recensie van het eerste seizoen lezen.

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

6 thoughts to “De 5 beperkingen blogathon – Beperking 2”

Geef een reactie