24 Hours to Live prijsvraag (gesloten)

24 Hours to LiveDe thriller 24 Hours to Live draait sinds donderdag in de bioscoop. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Searchers 3x 2 vrijkaarten voor de film weggeven! Je hebt tot en met 3 februari de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over 24 Hours to Live

Travis Conrad (Ethan Hawke) is een ex-huurmoordenaar die nog éénmaal wordt teruggevraagd voor een gevaarlijke job. Wanneer hij tijdens deze gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het geheim agentschap erin om hem kortstondig weer tot leven te wekken en zo cruciale informatie uit Travis los te krijgen. Travis beseft dat hij slechts 24 uur te leven heeft en besluit om in die tijd de dood van zijn vrouw en kindje

Met Ethan Hawke, Nathalie Boltt, Paul Anderson, Rutger Hauer, Travis Conrad, Liam Cunningham. Geregisseerd door Brian Smrz.

Vanaf 18 januari in de bioscoop.
Bekijk hier de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen de vrijkaarten binnen 3 werkdagen in huis.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.